Laptoptassen voor bedrijven

Laptoptassen voor bedrijven

10 december 2019 Uit Door Redactie

Op kantoor moet je er natuurlijk wel enigszins goed verzorgd uitzien. Misschien is er wel een bepaalde dresscode die geldt binnen het bedrijf, of misschien moet je vaak langs bij klanten of heb je veel besprekingen… In dat geval wil je er natuurlijk wel zakelijk uitzien. 

Bij een zakelijke outfit hoort een mooie tas

Aan een zakelijke outfit kan een tas natuurlijk niet ontbreken. Accessoires maken een outfit af en geven nog een extra zakelijke touch aan jouw look… En dat geldt al helemaal voor een mooie tas. Een tas kan een stijlvolle, zakelijke uitstraling hebben en is daarnaast ook nog eens erg praktisch. Wanneer je zeker wilt weten dat je tas lang mooi blijft en dat deze jouw outfit de zakelijke uitstraling geeft die je zo graag wilt, ga dan voor een leren variant.

Leren laptoptassen

Leder is een prachtig materiaal dat zich vormt naar het gebruik van de eigenaar. Daarnaast is het een enorm duurzaam materiaal dat lang mooi en stevig blijft. Kies ervoor om een mooie leren tas mee te nemen naar kantoor. Wanneer je ook vaak een laptop meeneemt naar kantoor of een zakelijke meeting, neem dan een leren laptoptas met je mee. Een laptoptas beschikt over een speciaal gewatteerd laptopvak, waarin je de laptop goed beschermd kunt meenemen. Deze laptopvakken verschillen van formaat en zijn gebaseerd op de verschillende inchmaten van laptops. Een merk dat prachtige leren laptoptassen maakt is bijvoorbeeld DSTRCT. Zij maken prachtige leren tassen, zorgvuldig afgewerkt tot in detail. 

Verschillende leren laptoptassen

Qua model, formaat en kleur leren laptoptas zijn er eindeloos veel mogelijkheden om uit te kiezen. Zo kun je gaan voor een super zakelijke aktetas of voor een handtas, schoudertas of misschien wel een rugzak. Kies een neutrale donkere kleur zoals bruin, donkerbruin, zwart, grijs, cognac of taupe of ga voor een opvallendere kleur zoals rood of groen. Je zal ongetwijfeld jarenlang plezier hebben van je laptoptas!Met een leren laptoptas verschijn je in stijl op kantoor, een mooie tas geeft een zakelijke touch aan je look en maakt je zakelijke outfit helemaal af.