Jolanda vertelt

Jolanda vertelt

28 mei 2019 Uit Door Redactie

Op de website van Fabius kan je het verhaal van Jolanda vinden: Na 15 jaar bij dezelfde werkgever te hebben gewerkt als receptioniste, vond ik het tijd om een nieuwe stap in mijn carrière te zetten. Om mijn kansen op de arbeidsmarkt te vergroten besloot ik de opleiding tot administratief medewerker bij Fabius te gaan volgen. Ik had op internet gezocht naar een dergelijke opleiding en ben bij Fabius uitgekomen omdat de duur van de opleiding en de relatief lage kosten me aanspraken. Daarbij kon ik de opleiding bij mij in de buurt volgen, waardoor ik niet veel tijd aan reizen kwijt zou zijn. Het feit dat het een klassikale opleiding is, sprak me ook erg aan. Het leek me ergens wel leuk om weer eens in een klas te zitten en andere mensen te ontmoeten. 

vinden: Na 15 jaar bij dezelfde werkgever te hebben gewerkt als receptioniste, vond ik het tijd om een nieuwe stap in mijn carrière te zetten. Om mijn kansen op de arbeidsmarkt te vergroten besloot ik de opleiding tot administratief medewerker bij Fabius te gaan volgen. Ik had op internet gezocht naar een dergelijke opleiding en ben bij Fabius uitgekomen omdat de duur van de opleiding en de relatief lage kosten me aanspraken. Daarbij kon ik de opleiding bij mij in de buurt volgen, waardoor ik niet veel tijd aan reizen kwijt zou zijn. Het feit dat het een klassikale opleiding is, sprak me ook erg aan. Het leek me ergens wel leuk om weer eens in een klas te zitten en andere mensen te ontmoeten. 

Helaas ging de klassikale opleiding bij mij in de buurt niet door waardoor ik de individuele lesvorm heb gevolgd. Je zit dan nog steeds in een klaslokaal met andere studenten, maar je doet niet allemaal dezelfde opleiding. Eerst leek me dat wat raar, maar in de praktijk bleek dat ik hierdoor ook veel heb geleerd van opleidingen die ik niet gevolgd heb. Misschien ga ik ze nog wel volgen, mijn interesse is zeker gewekt. 

De begeleiding tijdens de opleiding was heel erg goed. Ik kon op mijn eigen tijd en tempo studeren, waardoor ik eerder dan verwacht de opleiding kon afronden. Docent Rudi was echt heel aardig. Hij heeft veel administratieve kennis, van hem heb ik erg veel geleerd.  Het lesmateriaal was overigens ook zeer prettig om mee te werken. Teksten zijn duidelijk geschreven in begrijpelijke taal. De opdrachten zijn leerzaam en leuk om te maken. Kortom, een zinvolle opleiding die ik iedereen kan aanraden.