Islamitische lessen voor kinderen

Islamitische lessen voor kinderen

31 maart 2020 Uit Door Redactie

Islamitische lessen voor kinderen volgen lastig te vinden? Bij Tawfiq.nl ben je hiervoor aan het juiste adres. Jouw kinderen krijgen op een gepaste manier les die zij nodig zullen hebben. Het handige hiervan is dat het gaat middels e-learning en online zelfstandig te werk gaan. Hiermee leert jouw kind online zijn of haar kennis bij te brengen.

Door zelfstandig te werk gaan in combinatie met e-learning leert jouw kind op een gepaste manier kennis bij. De online cursussen die zij zullen volgen is natuurlijk zo ingericht dat jouw kind zijn of haar motivatie hierin niet zal verliezen.

Islamitische lessen voor kinderen

Waarom Islamitische lessen voor kinderen volgen?

Door Allah de Almachtige aan te bidden met kennis krijgt jouw kind de juiste opvoeding die zij nodig hebben. Met een zuivere intentie leren zij hun kennis bij en dat is voor jouw kind(eren) mooi meegenomen. Maar niet alleen voor de kinderen ben je hier aan het juiste adres. Ook ouders kunnen hieraan deelnemen om zijn of haar kennis bij te brengen.

Tawfiq is een jong team die graag bezig wilt zijn om iets te kunnen bereiken in Nederland voor de moslimgemeenschap. Allah de Meest Verhevene heeft het recht toegekend om kinderen in hun kindertijd Islamitisch onderwijs te kunnen geven. Niet alleen Geloofsleer wordt bijgebracht, maar ook goede manieren en karaktervorming behoort tot het gehele pakket.

Islamitische lessen voor kinderen

Hun doelstelling is dan ook om ervoor te zorgen dat de tevredenheid en beloningen van Allah te behalen. Door de kinderen te leren wie alles geschapen heeft zullen zij hier ook geheel anders naar kijken. Hier zal natuurlijk ook de Koran en Sunnah bestudeert worden. Wil jij graag meer weten over de mogelijkheid om jouw kind of wellicht jezelf aan te melden? Neem dan snel een kijkje op de bovenstaande website. Hier kun jij jouw kroost of jezelf eenvoudig en snel aanmelden!