Fabius BKB Opleiding

Fabius BKB Opleiding

1 augustus 2019 Uit Door Redactie

De sleutel naar een goede boekhouding

Wanneer je de administratie van je eigen bedrijf wilt gaan doen of als je ergens anders aan de slag wilt gaan als boekhouder is de Fabius BKB opleiding een goede optie. BKB staat voor Basiskennis Boekhouden en dat houdt in dat je tijdens deze opleiding de basis leert als het gaat om boekhouden en wat daarbij komt kijken. De Fabius BKB opleiding is alom bekend en wordt dan ook veel gedaan. Dit komt vooral omdat alle bedrijven te maken hebben met financiële administratie en hier graag hulp bij hebben. Wanneer je deze opleiding hebt afgerond kun je bij ieder bedrijf aan de slag.

Tijdens de Fabius BKB opleiding leer je hoe je om moet gaan met financiële administratie. Na 10 lessen heb je volledig kennisgemaakt met de boekhouding en ben je op de hoogte van een aantal handige boekhoudtechnieken. Deze worden door ervaren docenten aan je uitgelegd in kleine klassen, zodat er ook genoeg ruimte is voor persoonlijke aandacht. Omdat de lessen klassikaal door heel Nederland worden gegeven is er altijd wel een plek bij jou in de buurt. Je hebt geen enkele voorkennis of opleiding nodig wanneer je interesse hebt in de Fabius BKB opleiding. Nadat je deze opleiding hebt afgerond heb je wel de mogelijkheid om nog naar vervolgopleidingen te kijken.

Waarom een Fabius BKB opleiding volgen?

Wat kun je zodra je de Fabius BKB opleiding hebt afgerond? Wellicht heb je een eigen bedrijf en wil je een beter inzicht in je financiën of wil je graag aan de slag als boekhouder bij een klein bedrijf. In beide gevallen heb je dan veel profijt van de Fabius BKB opleiding. Ook als je al werkzaam bent binnen een bedrijf en veel samenwerkt met boekhouders kan het handig zijn om deze opleiding te volgen.