Dit zijn de populairste cursussen van 2019

Dit zijn de populairste cursussen van 2019

29 september 2019 Uit Door Redactie

Anno 2019 besteden we een hoop aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. Persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd door veel werkgevers, maar vaak zijn we vanuit onszelf ook op zoek naar manieren om onze kennis te verbreden of verdiepen. Dit kan op verschillende manieren, zoals klassikaal, maar cursussen vinden ook steeds vaker online plaats. Wil jij jezelf ontwikkelen en ben je op zoek naar een interessante cursus? Klik dan hier of lees verder, want in dit artikel licht ik de meest populaire cursussen van het moment uit!

Alles draait om online

Het zal je niet verbazen, maar de meest populaire cursussen van 2019 zijn vooral gericht op het verbeteren van online kwaliteiten. Je kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan een cursus SEO. SEO is een afkorting voor ‘search engine optimization’, in het Nederlands zoekmachineoptimalisatie. Aan de hand van deze cursus leer je hoe je een website hoger in Google krijgt. Naast de cursus SEO is ook de cursus social media enorm populair. Niet gek natuurlijk, aangezien social media natuurlijk enorm populair zijn. Bedrijven vinden hun doelgroep in toenemende mate op sociale media als Facebook en Instagram en daarom is het voor bedrijven tegenwoordig haast vereist om ook op deze media aanwezig te zijn.

Verbeter je verkoopkwaliteiten!

Naast de verschillende populaire cursussen die online-gerelateerd zijn, is er ook een aantal cursussen en trainingen die op andere kwaliteiten gericht zijn. Één van deze cursussen is de verkooptraining. Door deze training te volgen leer je vanzelfsprekend hoe je een product of dienst presenteert aan een potentiële klant en, daarmee, hoe je een beter verkoper wordt. Naast de verkooptraining zijn ook de cursus projectmanagement en time-management erg populair.

Ben je zelf op zoek naar een interessante cursus om je persoonlijk te ontwikkelen? Hopelijk heb je dan iets aan dit artikel gehad! Ben je benieuwd welke cursussen er nog meer worden aangeboden? Neem dan eens een kijkje op Learnit.nl.